Æstetik, teknologi og leve et liv er nøglekombinationen af ​​kunst og leve, som MEPITREE har leveret til vores kunder i mere end 20 år. Vi er designere og arkitekter, der brænder for balancen mellem kunst og levende. Vi tror, ​​at et kræsne hus altid har reflekteret livsstil og succes. Med vores ekspert team skaber vi et særpræg og unikt design, der passer til vores kunders behov, livsstil og kultur.
Vores tjenester
Vi er fantastiske designere, der er begejstrede for at udvikle og levere moderne og tidløse designboliger til vores værdsatte kunder. Vi forstod godt kombinationen mellem design og livsstil, fordi vi accepterer, at en æstetik skal komme med funktion , hvilket gør den kunstneriske værdi dybt rodfæstet i folks hjerter.
Prioriteringen af ​​vores pligter er at tage sig af kundernes krav nøje. Vi er nødt til at sikre vores værdsatte kunder med værdige resultater både af premium design og kvalitet af materialer. Vores mål er at imødekomme kundernes krav nøje. Vi forsikrer, at vores værdsatte kunder får ekstraordinære resultater både af premium design og kvalitet af materialer.
Eksklusiv @MEPITREE med VR-teknologi
VR 3D 360° stereoskopisk
Vi er den pioner, der bruger teknologi til at betjene de nødvendige klienter, med VR 3D 360° STEREOSKOPISK-teknologi kan vores kunder se resultatet af designet og udsmykningen af ​​deres bopæl, da de står på den faktiske færdige bygning. Mødet kan oprettes via VR-teknologi, så vores kunder kan tilpasse deres drømmehus som en skræddersyet dragt.
Our Work Place